Redaktør for ny bogserie om klassisk musik: Vi har den rigeste musikarv i Norden, men vi ved det ikke

August Enna (tv.) og Ludolf Nielsen (th.) ”kom ind med firetoget” til musikmiljøet i København. De var selvlærte og var med til at udvikle dansk musik, blandt andet fordi de begge havde gode forbindelser til udlandet. – Fotos fra bogen.
August Enna (tv.) og Ludolf Nielsen (th.) ”kom ind med firetoget” til musikmiljøet i København. De var selvlærte og var med til at udvikle dansk musik, blandt andet fordi de begge havde gode forbindelser til udlandet.

 

Kristeligt Dagblad 

Meget dansk klassisk musik er ikke kendt efter fortjeneste, men det vil ny bogserie gøre op med. Det er som om, vi kun kan kapere én nationalkomponist, men i Carl Nielsens skygge findes fremragende værker, mener kender af klassisk musik og redaktør for serien

Link til artiklen