Kontakt

Steen Chr. Steensen

Ollinghedevej 4
6933 Kibæk

Tlf. 21 74 74 73
steenchrsteensen@me.com

 

7 thoughts on “Kontakt

 1. Kære Steen Chr. Steensen. Jeg er meget glad for at du har skrevet en bog om August Enna, der er min farfar. Jeg har lige bestilt 3 bøger til mine børn og en til mig selv. Jeg er meget spændt på at læse den, er lige blevet kontaktet af min søster, der fortalte at bogen var blevet omtalt i radioen. Så endnu engang mange tusinde tak, det betyder meget for mig og min familie at også andre får øjnene op for hans personlighed og hans dejlige musik, min far har fortalt mig så meget om ham.

 2. Kære Steen

  Tak for en glimrende bog om August Enna. Efter læsning af hans store datidige betydning undrer det mig, at så få af hans værker er tilgængelige på CD. Det er da nærmest skammeligt med den omtale, du giver af hans store produktion og omtalens af hans musikalske kvaliteter.

 3. Kære Raben,
  Tak for din kommentar. Og for dit spørgsmål til, hvorfor der ikke findes flere indspilninger af Ennas værker. Den primære grund, som er omdrejningspunktet for bogen, er, at Enna endnu mens han levede blev betragtet som ude af trit med sin tid og skubbet ud i glemslen. Dér har han været i mange år, indtil bl.a. pladeselskabet dacapo og det tyske cpo har indspillet nogle af hans værker – så noget er der trods alt sket på den front. En sekundær grund er, at Ennas hovedværker er operaer, og de er noget mere bekostelige at indspille end f.eks. orkester- og kammermusik. Man kan håbe på, at udgivelsen af biografien kan medvirke til, at der inden for de næste år vil være interesse for netop at indspille nogle af operaerne som f.eks. Heksen og Kleopatra (sidstnævnte opfører Den Jyske Opera til foråret), der begge var medvirkende til Ennas internationale succes. Bliver de indspillet (enten på cd eller dvd) kan vi med nutidens øren selv bedømme musikkens kvaliteter og måske få lyst til at høre (og se) endnu mere. Potentialet er til stede.

 4. Kære Britt Enna,
  Jeg blev meget glad for din hilsen, og får nu endelig tid til at kvittere. Jeg har haft megen glæde af at lære August Ennas liv og musik nærmere at kende, og jeg håber meget, at biografien kan medvirke til et større kendskab til en unik dansk musikpersonlighed, som nu – endelig – fortjener en renæssance.

 5. Kære Steen Christian Steensen,
  Efter med stor interesse at have læst din bog om August Enna, gjorde jeg min ven i Berlin, som har en hjemmeside om opera (www. operalounge.de), som du måske allerede kender, opmærksom på fremkomsten at denne.
  Han foreslog, at jeg skrev en anmeldelse af bogen, hvilket på ingen måde er mit speciale. Men man kan jo lade sig lokke, om end læserskaren uden for Danmark nok er meget begrænset. Resultatet kan du se på nævnte hjemmeside.
  Uanset kvaliteten af mit input er det da rart, at jorden måske gødes også udenlands, inden Kleopatra forhåbentlig bliver en succes til marts og kommer på markedet i form af en CD.
  Med venlig hilsen,
  Knud Tommerup

 6. din mogkeling. sorme flot at du kunne lyve op mig. jeg ved fra mangwe asndre mennsker. hvor meget i har lojet om dem.
  for du en glede af det.
  hvad opnar i med dişse lojnehistorier?

  mogkeling. hvad opnar i?
  bare foprdi har familieprobleme berettiger det ikke jeres lojne. eller psykiske vold.

  mogkeling hvad gor at i forteller lojnehistorier?

 7. dın feed mogko. sorme flot at du kan lyve sadan i rps. om mig.
  viser kun hvor syg i hovedet du og din datter er. for du en glede over at behandle andre mennesker sadan?

  for mig er jeg da rabelende ligeglad med jeres familieproblemer. i ha ringenm ret til la jeres lort ga udover andre mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.